Verhuren

De verhuur van uw woning in professionele handen

Als u uw woning wilt verhuren, dan is het vinden van een goede huurder vaak een flinke zoektocht. Du Buf Makelaardij is ook op het gebied van verhuurbemiddeling een betrouwbare partner.

Als makelaar voor de regio Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Rockanje, Zwartewaal en Vierpolders hebben wij een groot bestand aan woningzoekenden en uitstekende contacten met de plaatselijke bedrijven. Vaak lukt het ons dan ook om op korte termijn een goede huurder vinden.

Mochten wij niet direct beschikken over de juiste kandidaat, dan wordt uw woning met mooie foto’s op onze veelvuldig geraadpleegde internetsite geplaatst. 

Vrijblijvend gesprek

Een samenwerking op het gebied van verhuur start veelal met een vrijblijvend, kosteloos gesprek. Hierbij inventariseren wij uw wensen voor verhuur en geven een indicatie voor een reële huurprijs. Als u vervolgens besluit de verhuur uw woning bij Du Buf Makelaardij onder te brengen, raadplegen wij uiteraard eerst in ons bestand met zoekende huurders. Tegelijkertijd wordt uw huis vakkundig gefotografeerd voor een goede woningpresentatie op internet.

  • Begeleiden van bezichtigingen
  • Onderhandelen met potentiële huurder(s)
  • Opstellen huurovereenkomst
  • Aanspreekpunt huurder(s)

Met andere woorden, Du Buf Makelaardij neemt u alle zorg uit handen!!  

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor het verhuren  van uw huis

Meer informatie?