Huren

Huren zonder zorgen met Du Buf Makelaardij

Bent u op zoek naar een fijn huurhuis in de regio Voorne-Putten? Du Buf Makelaardij in Oostvoorne begeleidt u graag bij het vinden van uw ideale huurwoning . Als bekend makelaar in Oostvoorne, Brielle, Rockanje, Hellevoetsluis en omstreken hebben wij naast ons eigen woningaanbod ook uitstekende connecties met andere aanbieders van huurhuizen in de regio. Of het nu gaat om een huurperiode van een paar maanden of een aantal jaar, wij weten altijd de juiste huurwoning voor u te vinden.

Inventarisatie van uw woonwensen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zien, gaan wij eerst graag met u aan tafel voor een uitgebreide inventarisatie van uw woonwensen. Zaken zoals het woningtype, aantal slaapkamers, tuin, garage maar natuurlijk ook uw huurbudget, huurperiode, ligging en stijl worden in het gesprek gedetailleerd in kaart gebracht. Vervolgens gaan wij direct voor u aan de slag met het zoeken naar een passende huurwoning. Als we een of meerdere woningen op het oog hebben dan gaan wij met u mee voor de bezichtiging en inspectie. De persoonlijke betrokkenheid, de uitgebreide woonwensinventarisatie en ons brede woningaanbod maakt, dat het vaak in een keer ‘raak’ is.

Als het ideale huurhuis is gevonden dan regelen wij de onderstaande zaken voor u:

  • Onderhandelingen met verhuurder of specifieke huurcondities zoals opleverdatum, huurtermijn , hoogte waarborgsom, staat van oplevering e.d.
  • Beoordeling van de huurovereenkomst en toetsing aan de Huurwet
  • Begeleiding van de wederzijdse ondertekening van de huurovereenkomst
  • Het plannen van de oplevering en daadwerkelijke sleuteloverdracht
  • Inspectie van de woning bij oplevering
  • Aanspreekpunt tijdens gehele huurperiode

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van huurwoningen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie?