Huis verkopen

Uw woning verkopen is ons specialisme!

In onzekere tijden kunt u best wat zekerheid gebruiken. Vooral met de verkoop van uw huis wilt u een makelaar waar u op kunt vertrouwen en waar u de verkoop met een gerust hart aan kunt overlaten.
Du Buf Makelaardij is die makelaar voor u in de regio Oostvoorne, Brielle, Rockanje, Tinte, Zwartewaal en Vierpolders
Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie NVM Makelaar dus kwaliteit gewaarborgd. 

Onze kracht 

  • Vakkundige werkwijze
  • Persoonlijke aanpak
  • Doordachte verkoopstrategie 
  • Professionele woningpresentatie
  • Knowhow!! 
  • Goede kennis van de regionale markt
  • Pro-actieve instelling
  • Geen opstartkosten, betalen bij de notaris! 

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag waarin onze aanpak verschilt van andere makelaars in de regio.

Samenwerken voor het beste resultaat

Als u de verkoop van uw woning in handen legt van Du Buf Makelaardij, dan nemen wij u alle zorg uit handen. Wij regelen de gehele traject van A tot Z. Met duidelijke communicatie en persoonlijke begeleiding worden zaken als het vaststellen van de reële vraagprijs en de te voeren verkoopstrategie in nauw overleg bepaald. Wij adviseren, u beslist.

Woningpresentatie

Bij de verkoop van woningen speelt de presentatie een essentiële rol. 

Du Buf Makelaardij besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Een uitgebreide verkoopbrochure, vermelding op www.funda.nl, www.nvm.nl en onze eigen website www.dubufmakelaardij.nl, een etalagepresentatie, te koop borden en een mediapakket. Ook maken wij slim gebruik van social media.

Samenwerking Daans Interieuradvies

Voor de fotopresentatie zijn wij een samenwerking aangegaan met Daans Interieuradvies. Dit houdt in dat in onze dienstverlening standaard 1 dag verkoopstyling met fotografie is inbegrepen. Met specifieke vakkennis en oog voor detail gaat de verkoopstyliste uitgebreid aan de slag om uw huis van zijn allerbeste kant te fotograferen. Aanvullend krijgt u ook tips voor bezichtigingen en advies op maat om uw verkoopkansen te maximaliseren. 

Direct afspraak maken